G-точката при мъжете: как да подобрим сексуалното удоволствие

Едно момиче знае как да угоди на мъжа си, като стимулира G-точката

Всеки е чувал за мистериозните точки по тялото на жената, галенето на които може да засили сексуалното удоволствие. Мъжете имат ли такива точки? G - точка, чието стимулиране дава на представителя на силния пол истинско блаженство. В статията ще научите къде се намира точката на възбуждане G при мъжете и как да я повлияете.

Как да намерите G-точката при мъжете

Човек изпитва истинско блаженство от стимулацията на G-точката

Къде е G-точката при мъжете? Отговорът на този въпрос е прост - G-точката на мъжа се намира близо до простатната жлеза (простата) между тестисите и ануса. В тази зона има много нервни влакна, така че докосването е особено чувствително и бързо предизвиква ерекция, засилвайки сексуалната реакция. Можете да действате върху G-точката при мъжете отвън или можете леко да стигнете до нея през ануса, ако мъжът няма нищо против.

Как да стимулираме G-точката при мъжете

Най-лесният и ефективен начин за повлияване на ерогенната G-точка при мъжете е като леко масажирате мястото, където се намира G-точката при мъжете. За да увеличите удоволствието от масажирането на G-точката при мъжете, трябва да използвате лубрикантен гел - пръстите ви ще се плъзгат по-добре по кожата на партньора ви.

Извършвайте леки кръгови движения от ануса към скротума и обратно. Можете да засилите ефекта, ако действате върху точката на възбуждане G при мъжете, приближавайки се към нея през ануса. За да направите това, вкарайте пръстите си, добре намазани с лубрикант, на дълбочина 4-5 см.

Стимулирането на G-точката при мъжете може да се комбинира с орален секс, като в този случай мъжът се чувства максимално комфортно и релаксирано, което допълнително засилва сексуалното удоволствие.

Въздействието върху G-точката е не само приятно, но и полезно. Масажът на простатата намалява риска от развитие на тумор. Доставяйки удоволствие на партньора си, вие се грижите и за неговото здраве.